Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona

Imatge: 
© Bachs Estudi Gràfic
Del 28 de juny al 2 d'octubre de 2016, la Delegació de l'Alt Empordà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acull l'exposició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2016 que recull els 16 projectes que han quedat seleccionats en aquesta 19a edició.

El muntatge d'aquest any l'han realitzat el Col·lectiu La Mosca, on amb tres bobines de tela que es despleguen a través de cavallets metàl·lics repartits en files en tota la sala d’exposicions, hi ha els projectes arquitectònics – croquis, plànols, imatges i memòries – representats un darrere l’altre, com els esbossos de les mil arquitectures possibles que l’arquitecte dibuixa sobre el paper.

Igual que en edicions anteriors, els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona s’han pogut realitzar gràcies al suport i la col·laboració de diferents entitats públiques i empreses privades. A l’edició d’enguany, es compta amb el suport de la Diputació de Girona, Technal i Griesser, com a patrocinadors principals. Ascensors Serra, Arcadi Pla SA, Itisa, El Punt Avui, iGuzzini, el Diari de Girona, Cervera Global i HNA (Hermandad Nacional de Arquitectos), com a patrocinadors. I l’Hotel Ciutat de Girona, LB Leopold Bautista SL Bulthaup Girona, Caves Llopart, i La Selva, com a col·laboradors.

Catàleg dels Premis d'aquest any.
Versió per a imprimirPDF version