Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició "Somnis de projectes per a noves ciutats"

Imatge: 
@Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

Taula rodona i inauguració de l’exposició: dijous 3 de març a les 19.30 h.

L'exposició acull el Premi al Projecte Final de Carrera atorgat pel Patronat de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (EPS-UdG) amb el títol “(Re) Ordenació urbana de Figueres – sector de l’estació convencional”, de l’arquitecta Àngela Fernandez-Liedo, així com els Premis per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat. 16a edició Premis Consell Social de la UdG - 13a edició Premis COAC d’Arquitectura  “Actuacions paisatgístiques a l’entorn del Castell de Sant Ferran de Figueres”, de la també estudiant d’arquitectura Hayat Bouchikh.

L’objectiu de l’exposició és donar a conèixer dos projectes sorgits d’inquietuds urbanístiques de la ciutat. Observar com la voluntat de millora urbana pot desenvolupar-se de forma més plàstica o analítica, més imaginativa o realista, segons les sensacions que vol transmetre l’autor. 

La inauguració anirà acompanyada d’una Taula Rodona on es farà un breu recorregut històric del projecte de l’estació del ferrocarril i una valoració del que representa l’entorn del Castell de Sant Ferran per a la ciutat. Se’n parlarà amb arquitectes urbanistes de la ciutat i de fora, i es plantejaran preguntes com: La ciutat necessita la resolució d’aquests projectes per al seu futur desenvolupament? Acaba la ciutat patint de forma irreparable la poca integració d’aquests futurs nous espais? O aquesta pot desenvolupar-se ja a través d’altres estratègies de reordenació?

Amb la col·laboració d'Epson.

Versió per a imprimirPDF version