Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Recull de Mostres d'Arquitectura

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, en el marc del Congrés d’Arquitectura 2016 i a través de la Taula de Mostres, vol ampliar i aprofundir la mirada sobre els últims anys de producció dels col·legiats, en un context especialment condicionat, que va des de l’any 2010 fins el 2015, mitjançant la convocatòria anomenada Recull de Mostres.

Per poder compilar tant les obres construïdes com altres treballs i tasques realitzats en l’àmbit de les competències i el perfil propis dels arquitectes, la Taula de Mostres ha obert el seu registre per a que puguin ser inscrites totes aquelles obres i treballs no inclosos a la seva base de dades, finalitzats entre 2010 i 2015 a qualsevol punt de l’estat espanyol. 

Així, el divendres 18 de novembre a les 19 hores tindrà lloc a l'Arts Santa Mònica un acte amb la voluntat de desenvolupar una mirada crítica i transversal de la producció arquitectònica en temps de crisi. Consistirà en una ponència inicial, seguida d'una taula rodona, per a finalment acabar amb el lliurament de diplomes a les obres destacades de l'última Mostra d'Arquitectura de Barcelona.

El Recull de Mostres pretén mostrar altres maneres d’exercir aquest ofici, basades en la transversalitat i la resolució d’entorns complexos, i que van més enllà de les atribucions clàssiques. Busca fer visible la versatilitat que ens proporciona la nostra formació, amb la possibilitat de perfils professionals molt diversos.

Es prega confirmació d'assistència aquí.

Versió per a imprimirPDF version