Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

6A MOSTRA D’ARQUITECTURA DEL MARESME

Imatge: 
@somsalvestudio
L’exposició de la 6a Mostra d’Arquitectura del Maresme comença la seva itinerància pels principals municipis de la comarca. La itinerància fa la seva primera aturada a l’Espai Mataró Connecta, amb l'acte inaugural, el 22 de novembre a les 18 h.

Aquesta exposició recull de manera lúdica i flexible les diferents obres presentades a la 6a Mostra d’Arquitectura del Maresme, reproduïdes en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant al visitant a la interacció per anar descobrint el material exposat.

L’espai on es troba l’eposició, l’Espai Mataró Connecta ha estat cedit per l’Ajuntament de Mataró, que col·labora, juntament amb la seu del Maresme del COAC, en l’0rganització de la Mostra i els Premis Puig i Cadafalch associats a la mateixa.


Vídeo
 de la Mostra d’Arquitectura del Maresme i Premis Puig i Cadafalch de Mataró i Maresme, 6a convocatòria.

El programa Mostres d’Arquitectura del COAC busca potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix, no obstant, mostrar altres maneres d’exercir aquest ofici, a fi i efecte de donar visibilitat a totes les activitats que els arquitectes desenvolupen en el seu àmbit professional i social.

SalveStudio equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, són els creadors d’aquesta mostra formada per diferents panells expositius que conviden al visitant a la interacció. La producció de la mateixa, a més, va tenir lloc a la fusteria Estudi Ferran Sendra, un espai liderat per l’arquitecta Ariadna Sendra, que aposta per la innovació empresarial de la indústria.

La itinerància de l'exposició compta amb la col·laboració de: 

Versió per a imprimirPDF version