Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
8a Mostra d’Arquitectura del Vallès

8a Mostra d’Arquitectura del Vallès a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès continua la seva itinerància pels principals municipis de la comarca. Després de visitar la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, ara es troba exposada a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, fins al 13 de febrer. 

Aquesta exposició recull de manera lúdica i flexible les diferents obres presentades a la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès, reproduïdes en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant al visitant a la interacció per anar descobrint el material exposat. 

El programa Mostres d'Arquitectura del COAC busca potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix, no obstant això, mostrar altres maneres d'exercir aquest ofici, a fi i efecte de donar visibilitat a totes les activitats que els arquitectes desenvolupen en el seu àmbit professional i social.  

Salve Studio (@somsalvestudio), equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, és el creador d’aquesta mostra. La producció, d'altra banda, va tenir lloc a la fusteria Estudi Ferran Sendra (@estudiferransendra), un espai liderat per l’arquitecta Ariadna Sendra, que aposta per la innovació empresarial de la indústria. 


No us la perdeu!

La itinerància de l'exposició compta amb la col·laboració de: 

Versió per a imprimirPDF version