Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Acte de lliurament dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2023 + Celebració de les 25 edicions

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El divendres 2 de juny, a les 19.30 hores, el món de l’arquitectura juntament amb el de la construcció, el de la cultura i l’emprenedoria tenen una cita important: el lliurament dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2023 i la celebració de les seves vint-i-cinc edicions. L’acte tindrà lloc a la seu de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.
 

Després de conèixer els guardonats, s’inauguraran dues exposicions, la de l’edició d’enguany i la que recull les obres distingides en les 25 edicions dels Premis. 

L’acte es tancarà amb una festa al pati de la Pia Almoina amenitzada pel Quartet Jujol

Consulta els projectes seleccionats 

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Brecor, Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, Grup Curanta – Àrids, Formigons, Morters, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, Hyundai – Fornells Motor, IRSAP, Palahí, Peralada – Resort, Plantalech, Rehau, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors. En aquesta edició, els productes oficials són el Restaurant Mimolet i Caves Llopart, mentre que La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, l’Hora Nova, Perspectiva de Catalunya Ràdio, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

Versió per a imprimirPDF version