Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Club de Lectura

Club de Lectura: "Barcelona oculta" + Visita al Dipòsit del Rei Martí

Imatge: 
© AAUC

L’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) reprèn, el proper dimarts 10 de juliol, l'activitat anomenada Club de Lectura, que vol ser un espai de debat al voltant de l'exercici professional i l'urbanisme.

Recordem que cada sessió del Club de Lectura se centra en un text escrit, ja sigui en format article, manifest, publicació, tesi doctoral o altres. La concurrència de diferents professionals convertiran cada sessió en una jornada única, que oferirà l'oportunitat de compartir idees i reflexions vàries al voltant de l’urbanisme de les nostres ciutats i territoris.

Ens complau convidar-vos a la sessió que tindrà per nom "Barcelona oculta"  el proper dimarts 10 de juliol al Dipòsit soterrat del Rei Martí (c. Bellesguard, 14). Aquesta sessió es basarà en la Tesi Doctoral de l'arquitecta Rosina Vinyes i Ballbé, anomenada "Barcelona oculta. La rellevància del subsòl en una gran ciutat contemporània", de la qual en podeu llegir un resum en aquest enllaç i el document complet en aquest altre.

Un cop finalitzada l'exposició de la Tesi tindrà lloc un debat en què participaran: Miquel Vilà, geòleg; Carme Miró, arqueòloga; Ramon Sagarra, enginyer; i Ton Salvadó i Juli Esteban, arquitectes.

Prèviament a l'exposició, en coordinació amb l'Agrupació d'Arquitectes per la Defensa i la Intervenció del Patrimoni Arquitectònic del COAC (AADIPA)es visitarà l'edifici recentment rehabilitat a càrrec dels arquitectes d'Archikubik.

Veure la invitació

Recupereu la trobada:

Organitza:

   
Amb la col·laboració de:

Versió per a imprimirPDF version