Cicle Debat a bat: Alventosa Morell Arquitectes i Prudenci Español Arquitecte

Imatge: 
Alventosa Morell Arquitectes i Prudenci Español Arquitecte

El dijous 1 de juny tindrà lloc a la Demarcació de Lleida del COAC la propera sessió del cicle de conferències Debat a bat.

Alventosa Morell Arquitectes
oferirà la conferència “Sistemes Bioclimàtics/Constructius”.

L'estudi, amb seu a Lleida i Barcelona, està dirigit per Josep Maria Alventosa, Marc Alventosa i Xavier Morell. Tot i tenir experiència en l’àmbit dels equipaments docents i sanitaris, basen la seva investigació en el camp de l’arquitectura bioclimàtica i els sistemes constructius vinculats que generen habitatges d’altes prestacions energètiques. Premi Wallpaper’s Architects Directory 2015 Awards “Our rising-star and breakthrough practices from around the globe…

Prudenci Español Arquitecte oferirà la conferencia “Diàlegs amb el lloc”.

L'estudi, iniciat a Lleida el 2002, ha realitzat projectes diversos en mida i tipologia. La conferència repassarà múltiples llocs i companys de viatge, amb qui s’ha pogut teixir complicitats i enriquir el treball realitzat. En l’aproximació al lloc i l’entorn busquen respondre a la necessitat personal d’habitar-lo, aportant una mirada genuïna allà on actuen. El resultat és un diàleg per generar un relat compartit.

Versió per a imprimirPDF version