Exposició de les propostes presentades al 3r Concurs Fotogràfic COAC-CC

Imatge: 
© Agustí Farrés Crespi
El passat 21 de setembre, la seu de Vic de la Demarcació de les Comarques Centrals va acollir l’acte de lliurament de premis del 3er CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC.

L’acte va començar amb la benvinguda per part del president de la Demarcació, Miquel Sitjà, qui va presentar els membres del jurat: Susagna Roura, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic; Víctor Castelo, fotògraf, i Eduard Selva, arquitecte i fotògraf.

Seguidament i en representació del jurat, Eduard Selva va donar a conèixer les 3 fotografies premiades d’entre les 35 obres presentades al certamen.

Així, el 1r Premi COAC-CC va ser per a Treballs d’alçada, de Miquel Planells; el 2n Premi COAC-CC va ser per a Egongela, d’Agustí Farrés; i el Premi Ciutat de Vic per a El taller i l’artista, de Jordi Comas.

Després de l’acte, es va inaugurar l’exposició de les fotografies presentades, sota el nom "L’arquitectura i les persones", que es podrà visitar a la Seu de Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2) fins al 19 d’octubre, i a la Seu de Manresa des del 29 d’octubre fins al 14 de gener.

Veredicte
Versió per a imprimirPDF version