"Arquitectes davant l'emergència"

Parlem de Pavellons Salut al cicle de conferències "Arquitectes davant l'emergència"

Imatge: 
© COAC
El proper dimarts 24 de novembre tindrà lloc la segona sessió del cicle "Arquitectes davant l'emergència", amb la participació d'Arnau Sañé, arquitecte responsable de projectes del Consorci Hospitalari de Vic; Mònica Moya, arquitecta responsable de gestió de projectes estratègics en el Sistema d’Emergències Mèdiques de Catalunya i membre del Grup de Treball de FM del COAC; i Clara Latorre, enginyera i tècnica del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament de Barcelona.

Arnau Sañé, sota el títol "Projecte Pavelló Vic Salut", ens explicarà les obres d’adequació realitzades en el pavelló municipal d’esports Castell d’en Planes de Vic, per tal d’encabir-hi les instal·lacions necessàries per la construcció d’un hospital de campanya que doni servei a l’Hospital Universitari de Vic durant el temps que duri la pandèmia.

Mònica Moya, sota el títol “Infraestructures hospitalàries d’emergència. Aprenentatges d’una pandèmia”, ens explicarà l’experiència del SEM en la construcció dels pavellons salut, i com es preveu actuar en base a l’après, a partir de la sinergia entre els diferents actors per fer front a la crisi sanitària què estem vivint.

Clara Latorre ens explicarà com des del cos de Bombers de Barcelona s’ha liderat la gestió de la transformació de diferents equipaments municipals en pavellons salut, per donar suport als hospitals.

Arquitectes davant l'emergència
La jornada forma part del cicle "Arquitectes davant l'emergència", que té per objectiu posar en valor les aportacions fetes des de l’arquitectura perquè el sistema de salut pugui adaptar-se el millor possible a la situació de pandèmia, i per posar en comú l'experiència acumulada i afrontar el futur amb millors eines i coneixements.

Cal inscripció prèvia.
Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per seguir la sessió en directe.
Versió per a imprimirPDF version