Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Parc de la Ciutadella

Nova pedalada: "Parcs i jardins. 80 anys"

Imatge: 
© "Parc de la Ciutadella" by aaamsss is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del cinquè cicle de Pedalades, una nova sortida que tindrà lloc el dissabte 18 de maig.

Aquest any l’Institut Municipal de Parcs i Jardins celebra el 80è aniversari de la seva fundació. Amb aquest motiu, l’Ajuntament de Barcelona ha organitzat una exposició itinerant: “Mirades del Verd”. Resulta que a més, el parc del Guinardó compleix 100 anys. Va ser dissenyat per Jean Claude Nicolàs Forestier (el projectista del parc de Montjuïc, per a l’Exposició Universal del 1929), amb l’ajuda d’un jove Nicolau Maria Rubió i Tudurí. Justament aquests dies s’acaba de fer públic el resultat del Concurs del Parc dels Tres Turons, curiosament amb tres equips guanyadors. Aquests serien motius més que suficients per a organitzar una pedalada, però encara queda la gran novetat, el recentment inaugurat Parc de Glòries a la part alta de la Plaça del mateix nom.

El recorregut serà el següent: Parc del Turó de la Rovira. Aquí ens farà una breu explicació l’Imma Jansana, arquitecta autora de les obres d’intervenció, juntament amb els seus socis, Conchita de la Villa i Robert de Paauw. En el seu moment, varen merèixer el Premi Europeu de l’Espai Públic. Seguirem amb el Parc del Guinardó; Parc dels Jardins del Doctor Ramon Pla i Armengol; Recinte de l’Hospital de la Sant Creu i Sant Pau; Jardí de Can Miralletes; Carrer de Rogent; Avinguda Meridiana; Parc del Clot; Parc de Glòries; Parc de l’Estació del Nord i acabarem a l’històric Parc de la Ciutadella.

El punt de trobada serà a les 10:00 h al Parc del Turó de la Rovira i acabarem cap a les 14:30 h amb el tradicional dinar-col·loqui al Restaurant del COAC (Plaça Nova, 5).

Els participants poden portar la seva pròpia bicicleta, tot i que hi ha la possibilitat de llogar-ne una de normal o d'elèctrica, que es lliurarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut. 

INSCRIPCIONS TANCADES

Veure programa

La visita és gratuïta per als membres de l'AAUC. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: pendent de confirmar.

Versió per a imprimirPDF version