Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nova pedalada: "Passeig marítim de El Prat de Llobregat i visita a la Ricarda"

Nova pedalada: "Passeig marítim de El Prat de Llobregat i visita a la Ricarda"

Imatge: 
© La Ricarda des de l'antiga torre d'aigües. Autoria: Casa Gomis

L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del sisè cicle de Pedalades, una nova sortida que tindrà lloc el dissabte 7 de setembre.

El recorregut ha estat organitzat per a visitar dues realitzacions arquitectòniques molt pròximes una de l’altra. Per una banda el Passeig Marítim de El Prat de Llobregat, que ha estat recentment guardonat amb el Premi FAD en la categoria de Ciutat i Paisatge del 2019. I per l’altra, la casa Gomis a la Finca de la Ricarda que va projectar l’arquitecte Antoni Bonet Castellana i que es va acabar de construir el 1966. El programa previst es el següent:

A les 10 h ens trobarem a la Plaça de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat. S’hi pot arribar en metro (L9) parada Estació El Prat Estació, o bé amb tren amb Rodalies RENFE estació de El Prat de Llobregat, o bé pedalant pel vostre compte.

A les 11 h ens reagruparem a la l’Oficina de Turisme de Can Camins. Des d’aquest lloc l’arquitecte Robert de Paauw, ens farà una explicació del Passeig Marítim. Juntament amb les seves sòcies, les arquitectes Imma Jansana i Conxita de la Villa, es varen encarregar del projecte i direcció d’obra del Passeig.

A les 12 h començarem la visita a La Ricarda. Marita Gomis era una nena quan el seu pare i l’Antoni Bonet s’encarregaven d’executar les obres de la casa. Ens explicarà com és la casa, a més de les seves vivències personals en el transcurs d’aquests anys. Aquesta visita té una durada mínima d’una hora i mitja. A partir de llavors donarem per acabada la pedalada.

La tornada es pot fer com a l’anada, en metro i/o tren, o bé pedalant. En aquest darrer cas seguiríem pel nucli urbà de El Prat i travessaríem el riu Llobregat pel pont de l’autovia i després pel carril bici del costat muntanya de la Granvia.

El punt de trobada serà a les 10:00 h a la Plaça de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat i acabarem cap a les 14:30 h amb el tradicional dinar-col·loqui a Guingueta Maravillas.

Els participants poden portar la seva pròpia bicicleta, tot i que hi ha la possibilitat de llogar-ne una de normal o d'elèctrica, que es lliurarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut.

INSCRIPCIONS TANCADES.

Veure programa

La visita a la Ricarda té un cost de 20 euros per als membres de l'AAUC. En cas contrari, la pedalada i la visita tindran un cost total de 30 euros.

Lloguer bicicleta normal: 12 €

Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €

Dinar: 26 euros (tot inclòs).

Versió per a imprimirPDF version