Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dc, 24 juliol fins Dv, 06 setembre
De dilluns a divendres...

Exposició: Projectes presentats al Concurs de...

Exposició: Projectes presentats...

Pedalada: "El Ripoll i el Besós: aigua, ponts i trens"

Imatge: 
© Jaume Carné

L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) organitza, conjuntament amb el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports, una pedalada per al proper dissabte 2 de juny, que formarà part del cicle "Enginyeria en bicicleta".

El punt de sortida serà l’estació de FGC de Sabadell Plaça Major, a les 9.30 h. La pedalada finalitzarà a la platja Port Fòrum de Sant Adrià, cap a les 14.00 h, on els que vulguin podran banyar-se al mar.

Baixarem des de Sabadell fins al mar (35 Km.). Els aspectes principals en què ens fixarem seran:

A) Prolongació dels FGC fins a Sabadell Nord.

B) Tractament mediambiental dels rius Ripoll i Besòs. Cal fer notar que darrerament ha crescut molt la presència d’aus de ribera, entre d’altres els bernats pescaires i els ànecs de coll verd. Això vol dir que l’aigua està força neta.

C) Aquest ambient fluvial està farcit d’infraestructures de transport: carreteres, autopistes, ferrocarrils, etc. Serà interessant comprovar com coexisteixen ambdós sistemes.

Després del recorregut en bicicleta, dinarem al restaurant Port Nàutic de Sant Adrià de Besós i, durant la sobretaula, iniciarem un debat obert.

Es requereix inscripció previa, abans del 30 de maig, enviant un correu electrònic a inscripcions@camins.cat, indicant nom i cognoms, que sou membres de l'AAUC (en cas de ser-ho), si voleu llogar una bicicleta (convencional o elèctrica) i si assistireu al dinar o no.

La visita és gratuïta per als membres de l'AAUC, els Col·legiats de Camins i nens menors de 18 anys. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: Menú 22.55 €

Més informació

Organitza:

   

Versió per a imprimirPDF version