Nova Pedalada de l'AAUC: "Terrassa en flashback"

Imatge: 
© Flick (Danny Hevia)
L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del quart cicle de Pedalades, una sortida a Terrassa pel proper dissabte 24 de febrer.

Terrassa és el tercer municipi de Catalunya en nombre d’habitants i té una història urbana ben representativa del que suposa l’evolució d’una ciutat al llarg del temps. Anirem en flashback des de les intervencions urbanístiques més recents fins a les esglésies preromàniques. Entre d’altres coses veurem com s’ha posat en valor el seu patrimoni modernista o com s’han transformat els seus vapors industrials. No passarem per alt els llocs conflictius o els temes pendents de resoldre.

La longitud total de l'itinerari és d'uns 20 quilòmetres. Per facilitar el recorregut en bicicleta anirem de baixada, des de dalt fins a baix. Es a dir, començarem per la Zona Olímpica i acabarem al barri de Les Fonts.

El lloc de trobada serà a les 10:00 h a la sortida del metro de Nacions Unides (FGC) i acabarem als voltants de les 14:00 h amb el tradicional dinar col·loqui al Casal de Les Fonts.

Els participants poden portar la seva pròpia bicicleta, tot i que hi ha la possibilitat de llogar-ne una de normal o d'elèctrica, que es lliurarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut. 

INSCRIPCIONS TANCADES.

Veure programa

La visita és gratuita per als membres de l'AAUC. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: Menú 18,25 € (veure menú)
Versió per a imprimirPDF version