Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pedalada "El tramvia per la Diagonal"

Imatge: 
© Flick (VivirElTren.es)

L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del quart cicle de Pedalades, una sortida pel proper dissabte 10 de març.

En aquesta ocasió es vol convertir la pedalada en un acte de suport a la unió dels tramvies en aquesta part de la ciutat de Barcelona, amb el convenciment que aquesta actuació entra plenament en la construcció del projecte metropolità de Barcelona.

Per aquesta raó proposem en aquesta ocasió: una sortida doble, tres recorreguts, un punt de concentració i una continuïtat comuna. La sortida a les 10.00 des de la Torre del Ous (Sant Joan Despí) i des del Walden 7 (Sant Just Desvern). De les dues sortides en farem tres recorreguts que convergiran a les 11.30 en la concentració front les escales de l’ETSAB on farem un breu acte en suport de la unió dels tramvies. Posteriorment seguirem per tota la Diagonal avall fins el barri del Gorg a Badalona.

S'han adherit a aquesta jornada de manera explícita, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC), el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya (Camins.cat) i la Plataforma Unim els Tramvies.

Els participants podran portar la seva pròpia bicicleta. Hi haurà, també, la possibilitat de llogar una bicicleta normal o elèctrica, que s’entregarà en un dels llocs de sortida (la Torre dels Ous) i es recollirà al final del recorregut. Després del recorregut en bicicleta, dinarem al restaurant Neró situat al centre de Badalona i, durant la sobretaula, iniciarem un debat obert.

Veure programa de la jornada.

Descarrega aquí el cartell de la pedalada.

Tancades les insccripcions amb lloguer de bicicleta. Si vols assitir portant la teva bicicleta envia un correu electrònic a: agrupacions@coac.net.

Jornada gratuïta.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: Menú 21 € (veure menú)

Versió per a imprimirPDF version