Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del veredicte de la 2a Mostra d’Arquitectura Internacional Catalana

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper 20 d’abril a les 16.30 h es donaran a conèixer a la sala d’actes del COAC les obres seleccionades i les obres destacades de la 2a Mostra d’Arquitectura Internacional Catalana, que té per objectiu registrar, destacar i divulgar la feina realitzada per arquitectes catalans fora de l’Estat en els darrers anys.

En aquesta segona edició s’han presentat un total de 33 obres i treballs repartits en 14 països d’arreu d’Europa, Àfrica i Amèrica (Itàlia, França, Regne Unit, Finlàndia, Burkina Faso, Senegal, Marroc, Camerun, Costa Rica, Argentina, Xile, Brasil, Perú i Colòmbia).

En el marc de l’acte es lliurarà el Premi Fundació Banc Sabadell a la Innovació en Arquitectura, que reconeix l’esforç dels professionals que utilitzen el seu talent per aconseguir l’excel·lència més enllà de les fronteres de l’Estat.

Enguany, el Jurat ha escollit com a guanyador del Premi el treball Bodega, desenvolupat al Regne Unit en el sí de l’Architectural Association School of Architecture, de Londres. Els seus autors, Edouard Cabay, Carles Sala i Relja Ferusic, amb activitat investigadora en diversos països d’Europa, han desenvolupat aquest treball amb una clara voluntat docent. 

El projecte té per objectiu recuperar el valor dels materials que històricament havien estat presents en l’elaboració del vi —ceràmica, fusta, vidre...— però des d’una nova perspectiva: la que aporten els nous coneixements tecnològics i científics de l’arquitectura.

Novetats per a la 3a convocatòria del Premi Fundació Banc Sabadell
L’acte serà també l’ocasió per donar el tret de sortida de la tercera edició de la Mostra que, com a novetat, incorporarà canvis en la convocatòria del Premi que s’hi associa. Aquesta nova convocatòria obrirà l’objectiu a candidatures basades en la innovació i recerca provinents de qualsevol punt de Catalunya.

Pots recuperar el vídeo de l'acte a continuació:Versió per a imprimirPDF version