Visita al Centre Mèdic Psicopedagògic "Osonament"

Imatge: 
© Adrià Goula
El proper dia 25 de novembre, la Delegació d'Osona organitza una visita guiada al Centre Mèdic Psicopedagògic "Osonament". Ens acompanyaran els autors del projecte, l'equip COMAS-PONT ARQUITECTES, que han estat finalistes als Premis FAD 2017 i nominats als Premis Mies van der Rohe 2017. 

A més, a partir del dia 15 de novembre, podreu veure a l’espai expositiu de la Delegació, situat a la planta primera, el panell de l’edifici de COMAS-PONT ARQUITECTES. L’horari de la seu és de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 15 a 16 h, i divendres de 9 a 14 h.

Els serveis d’atenció a persones amb malalties mentals s’unifiquen en aquest edifici composat per la repetició d’una unitat espaial de 6 m d’ample i longitud variable. El sistema constructiu econòmic i energèticament eficient, l’escala domèstica i la calidesa dels espais interiors, juntament amb l’estreta relació entre edifici i natura fan que esdevingui un edifici saludable.

Si estàs interessat en assistir a la visita guiada, cal que t'apuntis enviant un correu electrònic a vicsecretaria@coac.net.
Versió per a imprimirPDF version