Imatge aèria del Campus Sud UB-UPC

Festa d'Arquitectura de Les Corts: Mapathon per a la inclusió amb la UPC

Imatge: 
UPC

El proper 10 d'octubre, la demarcació de Barcelona del COAC i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) impulsen la 4a edició de la Mapathon per a la inclusió. La Mapathon formarà part dels actes de celebració de la Festa d'Arquitectura de Les Corts, una primera edició de la qual es va dur a terme de forma virtual el passat mes de maig durant la Setmana d'Arquitectura.

Els participants, mitjançant la tecnologia de la geolocalització de punts clau en un mapa recolliran informació sobre l'accessibilitat del Campus Sud UB-UPC. D'aquesta manera, s'obté una radiografia clara i útil per resoldre punts crítics, al mateix temps que se sensibilitza els assistents i la població per avançar cap a la plena inclusió i es fomenta l'ús d'eines GIS per millorar l'accessibilitat.  

La 4a Mapathon del Campus Sud també serà el preludi de la Megamapathon UPC 2020,  prevista per al 3 de desembre, Dia Mundial de les persones amb Discapacitat. L'activitat formarà part dels 50 anys de la UPC i està previst replicar-la en el màxim d'entorns urbans, especialment en aquells municipis on la UPC té presència. 

Inscriu-te com a voluntari per participar a la Mapathon de la UPC i el COAC!

També pots recuperar la 2a Mapathon que es va realizar al Campus Nord UPC i comprovar les millores que es van dur a terme en l’entorn urbà. 

Versió per a imprimirPDF version