Exposició: "Arquitectura & Espais"

Exposició: "Arquitectura & Espais"

Imatge: 
© Josep Pastor
En l'exposició "Arquitectura & Espais", l'artista Josep Pastor presenta una selecció de les seves últimes obres de pintura i escultura.

Josep Pastor treballa amb quatre línies bàsiques en la seva obra: els espais, la matèria, les textures i el color; sempre explorant els espais, jugant amb formes geomètriques, línies i volums. En l'obra pictòrica utilitza diferents materials com són els òxids, papers, les pintures acríliques i el collage, per aconseguir les textures i els efectes desitjats a cada obra. L'obra escultòrica s'ha realitzat amb procediments ceràmics, el ferro i fusta.

Josep Pastor Roca neix a Terrassa el 25 de juny de 1950,  dissenyador gràfic. Estudis de dibuix pintura, escultura i ceràmica a l’Escola d’Arts Aplicades de Terrassa. Del 1980 al 2019 exposa de manera  individual i col·lectiva a diferents sales i poblacions del país. Té obres seleccionades i premiades a diferents premis de pintura, escultura i ceràmica. Menció honorifica al Premi de Ceràmica Vila d’Esplugues el 1987. 2n Premi de pintura els anys 2001 i 2002 i finalista el 2003 a la Fira d’Art a Salàs del Pallars. Finalista al Premi d’Escultura Josep Campeny Ciutat d’Igualada el 2004. Finalista al Premi de Pintura Gaspar Camps Ciutat d’Igualada 2007. Guardonat al 2n Premi de Pintura Torres Garcia Cuitat de Mataró 2007.
Versió per a imprimirPDF version