Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle MARQ 2022/2023. 'Patrimoni emocional', a càrrec de Ricardo Flores

Imatge: 
© Flores & Prats Arquitectes

El dijous 12 de gener, a les 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, acull la cinquena i darrera sessió del cicle MARQ 2022/2023 amb la conferència ‘Patrimoni emocional’, a càrrec de l’arquitecte Ricardo Flores del despatx Flores & Prats Arquitectes. L'acte també es podrà seguir en directe a través del YouTube de la Demarcació de Girona del COAC.

Ricardo Flores
L’any 1998 forma amb Eva Prats l’estudi Flores & Prats Arquitectes, un despatx dedicat a la confrontació de la teoria i la pràctica acadèmica amb l'activitat de projectar i construir. Han treballat en la reocupació d'estructures antigues, així com en la participació veïnal en el procés de disseny dels espais públics urbans, i en habitatge social i la seva capacitat per crear comunitat.

El treball d’aquest estudi ha obtingut entre altres reconeixements el Grand Award for the Best Work in Architecture de la Royal Academy of Arts de Londres pel Museu dels Molins (2009), el Premi Internacional Dedalo Minosse de Vicenza (2011), el Premi Ciutat de Barcelona (2017) per la Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia i el premi Ciutat de Palma (2018) pel Centre Cultural Casal Balaguer. Han estat nominats al Premi d’Arquitectura Contemporània – Premi Mies van der Rohe el 2005, 2015 i 2016.

La seva obra ha estat exposada a les darreres quatre edicions de la Bienal de Venecia, a la Royal Danish Academy of Fine Arts, a la London Royal Academy of Fine Arts, al Swiss Architecture Museum de Basel i al COAC entre altres.

Versió per a imprimirPDF version