Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle MARQ 2022/2023. 'Patrimoni emocional', a càrrec d'Eva Prats

Imatge: 
© Flores & Prats Arquitectes

El dimarts 13 de desembre, a les 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, acull la cinquena i darrera sessió del cicle MARQ 2022/2023 amb la conferència ‘Patrimoni emocional’, a càrrec de l’arquitecta Eva Prats del despatx Flores & Prats Arquitectes. L'acte també es podrà seguir en directe a través del YouTube de la Demarcació de Girona del COAC.

Eva Prats (Barcelona, 1965)
És arquitecta per la ETSA de Barcelona des de 1992 i Doctora Arquitecta pel Royal Melbourne Institute of Technology (2019). Durant els anys d’universitat treballa a l’estudi de Miralles & Pinós i després amb Enric Miralles fins al 1994, per un període total de 9 anys. L’any 1994 obté el Primer Premi al Concurs Internacional EUROPAN III, la qual cosa propicia la formació del seu propi estudi.

L’any 1998 s’uneix a Ricardo Flores per formar l’estudi Flores & Prats Arquitectes, un despatx dedicat a la confrontació de la teoria i la pràctica acadèmica amb l'activitat de projectar i construir. Han treballat en la reocupació d'estructures antigues, així com en la participació veïnal en el procés de disseny dels espais públics urbans, i en habitatge social i la seva capacitat per crear comunitat.

El treball d’aquest estudi ha obtingut entre altres reconeixements el Grand Award for the Best Work in Architecture de la Royal Academy of Arts de Londres pel Museu dels Molins (2009), el Premi Internacional Dedalo Minosse de Vicenza (2011), el Premi Ciutat de Barcelona (2017) per la Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia i el premi Ciutat de Palma (2018) pel Centre Cultural Casal Balaguer. Han estat nominats al Premi d’Arquitectura Contemporània – Premi Mies van der Rohe el 2005, 2015 i 2016.

L’any 2019 Eva Prats va ser nominada al premi Women in Architecture, atorgat per les revistes britàniques The Architectural Review i Architect’s Journal.

La seva obra ha estat exposada a les darreres quatre edicions de la Bienal de Venecia, a la Royal Danish Academy of Fine Arts, a la London Royal Academy of Fine Arts, al Swiss Architecture Museum de Basel i al COAC entre altres.

A més de la seva pràctica professional, Eva Prats està activament involucrada en el món acadèmic. Des de 2002 és professora associada de Projectes a l’ETSA de Barcelona, des de 2015 és Professor of Architecture and Urban Design al Royal Melbourne Institute of Technology i entre 2019 i 2021 ha estat professora convidada a l’ETH Zurich. El curs 2022-2023 començarà com a professora convidada a l'Academia di Architettura di Mendrisio.

Versió per a imprimirPDF version