Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle MARQ 2022/2023. 'Recreo en lo doméstico', a càrrec d'Ivet Gasol

Imatge: 
© Cierto Studio
El dijous 1 de desembre, a les 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, acull la quarta sessió del cicle MARQ 2022/2023 amb la conferència ‘Recreo en lo doméstico’, a càrrec de l’arquitecta Ivet Gasol de Cierto Studio. L'acte també es podrà seguir en directe a través del YouTube de la Demarcació de Girona del COAC.

Ivet Gasol Escuer

Sòcia cofundadora de Cierto Estudio, un equip de sis joves arquitectes en constant experimentació que despleguen els seus interessos en els camps de l'arquitectura, el disseny, la cultura i la investigació.

Amb base a Barcelona, ​​va ser fundat el 2014 per Marta Benet, Ivet Gasol, Carlota Gispert, Anna Llonch, Lucia Millet i Clara Vidal.

Des de l'estudi impulsen la innovació en nous models d'habitatge col·lectiu alineats amb les tendències i necessitats contemporànies.

Amb el seu projecte “Caminar des del Centre” han guanyat el primer premi al concurs per dissenyar la nova “Superilla” de l'Eixample, reurbanitzant Consell de Cent com un nou Eix Verd de la Ciutat.

La seva obra també ha estat reconeguda amb el primer premi per al futur edifici d’habitatge social a la Plaça de les Glòries, i el d’una promoció de 70 habitatges públics a Masnou.

Han estat seleccionades a l'edició Fad 2020 a la categoria d'“Interiorisme” amb la reforma “Casa Cruce”,  finalistes a l'edició de Premi Simón 2020 i guanyadores d'un Premi AJAC a la categoria “Obra no construïda”.

Versió per a imprimirPDF version