Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle MARQ 2023/2024. Conferència de Jero Gutiérrez, BAAS Arquitectura

Imatge: 
© Gregori Civera (Cap Cotet)
El dijous 26 d'octubre de 2023, a les 17 hores, en el marc de la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, la sala d’actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la segona sessió del cicle MARQ 2023/2024, amb la conferència de Jero Gutiérrez, BAAS Arquitectura titulada ‘INACTUAL. Sobre el posicionament arquitectònic respecte l’actualitat i la persona com a centre’.

En aquesta nova edició, el cicle organitzat conjuntament amb el Departament d’Arquitectura, Enginyeria i Construcció de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona i el Patronat de la Politècnica, té com a fil conductor la ciutat de Girona i els seus límits.

Jero Guitérrez (Bilbao), BAAS Arquitectura
Arquitecte per l’Escolta Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona - ESTAB. Forma part de l’equip de l’estudi d’arquitectura BAAS Arquitectura des del 2013. Durant aquest període ha participat en nombrosos projectes, públics i privats, així com en projectes a l’estranger com el Campus de Medicina i Recerca de Viena. Actualment, lidera un equip amb projectes com el Nou Campus Vall d’Hebron o la nova seu Colonya a la fàbrica Can Morató de Mallorca, entre d’altres. Ha col·laborat amb la Universitat Politècnica de Barcelona com a professor ajudant del curs Habitatge i Ciutat de l’ETSAB.

Versió per a imprimirPDF version