Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Cicle "Urbanisme i... Habitatge"

Cicle "Urbanisme i... Habitatge"

Imatge: 
© AAUC
Des de l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya del COAC, aquest 2022 iniciem una sèrie de cicles en els quals farem dansar l'Urbanisme amb parelles de ball que són clàssiques i necessiten anar acompassades perquè tot rutlli. Els cicles portaran per títol "Urbanisme i..."

Per començar aquests balls, a la primavera convidarem a l'Habitatge. La idea és que els principals actors en matèria d'Habitatge i Urbanisme de Catalunya puguin explicar les darreres novetats en el seu àmbit. En cada sessió, els convidats parlaran d'alguna novetat d'interès i, seguidament, s'obrirà un debat obert entre els assistents.

Les sessions tindran lloc els dimecres de març i abril, a les 18 h, a la Sala Mirador del COAC (Plaça Nova, 5, Barcelona)  i es podran seguir també en línia. La sessió del 4 de maig tindrà lloc a les 12 hores.

Calendari de les sessions:

Dimecres, 23 de març. Carles Sala i Sílvia Grau. Secretari d’Habitatge i Inclusió Social i directora operativa d’actuacions d’urgència del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. 

Dimecres, 30 de març. Agustí Serra i Maria Navarro. Director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme i secretària de la CTUAMB i subcomissió BCN del Departament de Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya. (posposada al 4 de maig a les 12 hores)

Dimecres, 6 d’abril. Laia Grau i Javier Burón.  Gerent d’Urbanisme i gerent d’Habitatge de l’Àrea d’Ecologia Urbana i Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Dimecres, 20 d’abril. Alexandra Quesada, Josep M Borrell i Jordi Mas. Responsable Habitatge PDUM, coordinador tècnic de l’IMPSOL i coordinador tècnic CMH. Àrea Metropolitana de Barcelona – Urbanisme – IMPSOL - CMH. 

Dimecres, 4 de maig. Josep Armengol i Maria Navarro. Subdirector general d’Actuacions Urbanístiques i secretària de la CTUAMB i subcomissió BCN del Departament de Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya. 

Les sessions seran obertes, però cal inscripció prèvia. 

Per seguir les sessions en línia, inscriu-te aquí.

Per assistir presencialment: 
Dimecres, 23 de març. Carles Sala i Sílvia Grau
Dimecres, 6 d’abril. Laia Grau i Javier Burón 
Dimecres, 20 d’abril. Alexandra Quesada, Josep M Borrell i Jordi Mas 
Dimecres, 4 de maig. Josep Armengol i Maria Navarro 

 
Versió per a imprimirPDF version