Silueta d'home amb el text Miralles a dins

El COAC participa en l’homenatge a Enric Miralles amb un cicle de xerrades que tindrà lloc el proper mes de juny

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’any 2020 es complien 20 anys de la mort d’Enric Miralles, un dels arquitectes més rellevants dels darrers temps. Enguany la Fundació Enric Miralles impulsa un homenatge a la seva figura i la seva trajectòria, que es concreta amb un programa d’exposicions i activitats per mostrar el llegat de l’arquitecte i les seves diferents facetes com a creador i professor.

El COAC contribueix en aquest homenatge coral amb un cicle de tres xerrades que comptarà amb la presencia d’arquitectes, acadèmics i artistes que compartiran les seves experiències amb Enric Miralles i conversaran sobre la seva trajectòria i influència.

La primera xerrada està prevista per al 3 de juny, i comptarà amb els arquitectes Rafael Moneo i Benedetta Tagliabue. Seguidament, el 10 de juny, seran Carme Pinós i Soraya Smithson les convidades. Per a la darrera sessió del dia 17, properament es confirmaran els participants.

Més informació i inscripcions a cada un dels actes:

· Dijous 3 de juny a les 17.30 h: Rafael Moneo i Benedetta Tagliabue
· Dijous 10 de juny a les 18 h: Joan Roig, Soraya Smithson i Benedetta Tagliabue 
· Dijous 17 de juny a les 18 h: Beatriz Colomina i Mark Wigley

Homenatge coral
Les activitats previstes estan comissariades pels arquitectes Benedetta Tagliabue i Joan Roig, i organitzades per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l'estudi d'arquitectura Miralles Tagliabue EMBT.

Per conèixer tots els esdeveniments programats, consulta l'Agenda d’Arquitectura i el web de l'homenatge.


Amb el suport de: 
   
Amb el patrocini de:
 
13/04/2021
Tornar