Tercera sessió del Cicle d'Homenatge a Enric Miralles, amb Beatriz Colomina i Mark Wigley

Tercera sessió del Cicle d'Homenatge a Enric Miralles, amb Beatriz Colomina i Mark Wigley

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El 17 de juny a les 18 h tindrà lloc la tercera i darrera a sessió del cicle amb el qual el COAC se suma als actes que commemoren els 20 anys de la mort d’Enric Miralles, un dels arquitectes més rellevants dels darrers temps. En aquesta sessió, que es retransmetrà en directe per streaming, comptarem amb la participació de Beatriz Colomina Mark Wigley


Beatriz Colomina és professora d’Història de l’Arquitectura a la Universitat de Princeton, Howard Crosby Butler. Escriu i comissaria sobre qüestions de disseny, art, sexualitat i mitjans de comunicació. Entre els seus llibres trobem Sexuality and Space (Princeton Architectural Press, 1992), Privacy and Publicity: Modern Architecture as Mass Media (MIT Press, 1994), Domesticity at War (MIT Press, 2007) o X-Ray Architecture (Lars Muller, 2019), entre d’altres.
Ha comissariat diverses exposicions, incloent “Clip / Stamp / Fold” (2006), “Playboy Architecture” (2012) i “Radical Pedagogies” (2014). El 2016 va ser co-comissària de la tercera Biennal de Disseny d’Istanbul. El 2020 va rebre el premi Ada Louise Huxtable per les seves contribucions al camp de l’arquitectura.

Mark Wigley és professor d’arquitectura i degà emèrit de la universitat de Columbia. Com a  historiador, teòric i crític explora la intersecció d de l’arquitectura, l’art, la filosofia, la cultura i la tecnologia. Autor de diversos llibres, ha comissariat exposicions al Museum of Modern Art, al Drawing Center de la Universitat de Columbia, al Witte de With Center for Contemporary Art, al Het Nieuwe Instituut, i al Canadian Centre for Architecture, i més recentment, la mostra “Passing Through Architecture: The 10 Years of Gordon Matta-Clark” a la Power Station of Art, Shanghai (2019–20).


Cal inscripció prèvia.
Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per accedir a la sessió en línia.


Amb el suport de:
  
Amb el patrocini de:


Versió per a imprimirPDF version