Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Concert de jazz al COAC, amb Albert Bello & Oriol Saña Quartet

Imatge: 
Albert Bello i Oriol Saña
El proper dimarts 11 de juliol a les 19 h, se celebrarà a la seu del COAC un concert a càrrec d'Albert Bello & Oriol Saña Quartet.

Els integrants del quartet –Albert Bello, guitarra i solista; Oriol Saña, violí; Quim Martínez, guitarra rítmica, i Joan Motera, contrabaix– presentaran un concert que ens permetrà reviure el jazz dels anys 20, 30 i els inicis dels 40. 

Mitjançant la seva actuació, ens traslladaran a l'època daurada del jazz a la ciutat de Barcelona, interpretant les melodies icòniques d'aquest període tan fascinant. Amb la selecció de temes, exploraran els diferents estils i corrents que van influir en la música jazz de Barcelona, amb l'esperit de preservar i honorar aquest ric patrimoni musical. El concert vol capturar l'essència i l'energia característiques de l'època i transportar-nos a un viatge en el temps, on podrem gaudir de l'atmosfera i l'emoció d'aquest gènere musical.

L'acte és gratuït.

La ciutat de Barcelona i el jazz
Durant la primera meitat dels anys 20 s'inicia l'arrelament del jazz a Barcelona. El 1929, amb ocasió de l'Exposició Universal de Barcelona, arriben a la ciutat agrupacions de jazz i artistes de renom que impulsen la música i el jazz Manouche, originari de França. Això permet als barcelonins gaudir d'aquesta música tan singular. Com a conseqüència d'aquest fenomen, Barcelona es converteix en la capital del Swing, amb violinistes com José Puertas i Bernard Hilda, procedents de París, o músics com Luís Duque i José Ribalta. A partir de 1947, amb l'adició de Tete Montoliu, les nits barcelonines no deixen de ballar i escoltar aquest estil musical rellevant, amb una gran importància social.

Versió per a imprimirPDF version