Conferència: "Architect Mutation"

Imatge: 
© Jonatan Domènech
La Demarcació de les Comarques Centrals continua la seva programació d’activitats (en confinament) amb la xerrada “ARCHITECT MUTATION” el dimarts 26 de maig a les 18 h. Anirà a càrrec de l’arquitecte Jonatan Domènech, que ens parlarà de com veu el món tecnològic i de com ser un referent mundial en un tema que t’apassioni.


Explicarà una manera de ser, fer i pensar per sortir d’una crisi en un estat professional millor que l’anterior. A ell la crisi econòmica del 2008 el va portar al cel i el COVID a l’espai. Preveu un escenari futur el 2040 on l’arquitecte es transforma en dissenyador i constructor, mitjançant la fabricació digital i el "machine learning". 

Jonatan Domènech és arquitecte des del 2000 i enginyer aeronàutic des del 2010. És el responsable de Arboleda Intelligence, una startup de 3D que imprimeix el futur. El que va començar el 2014 com un projecte d' investigació, Barcelona 3D printed UAV, es va convertir en l’avió no tripulat imprès en 3D més lleuger del món, per davant del model del MIT, USA Air Force i el model de Boeing.

Ara, Arboleda Intelligence es dedica a l’enginyeria aeronàutica, l’arquitectura, l'exploració de l'espai i la joieria, tot un món virtual creat al núvol, que es transfereix de forma digital per convertir-se en productes reals optimitzats i fabricats idènticament una i una altra vegada amb robots. 

La conferència es durà a terme per streaming online el dimarts 26 de maig a les 18 h

 Cal inscripció prèvia.

 Els inscrits rebran l'enllaç per accedir a la plataforma online el dia abans de la jornada.

Versió per a imprimirPDF version