Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

“Paraules per un món millor”. Conferència de Juan Herreros

Imatge: 
© Guttorm Stilen Johansen

Construir un futur millor és el gran projecte col·lectiu avui. La qüestió pertinent des de l’arquitectura és: com transformar en un assumpte de disseny les paraules del moment -viure junts; institucions transparents; infraestructures integradores, etc.- per lluitar contra el canvi climàtic, la bretxa social i la crisi de la ciutat?

L'arquitecte Juan Herreros, soci fundador d'Estudio Herreros, exposarà alguns projectes reals que es fan aquesta pregunta amb esperit  experimental i de col·laboració.

JUAN HERREROS és doctor arquitecte, catedràtic de l'ETSAM-Madrid i professor de la Graduate School of Architecture Planning and Preservation de la Columbia University de Nova York. Ha impartit docència també a les universitats EPFL-Lausanne, Architectural Association de Londres, IIT de Chicago, Princeton i AALTO-Helsinki, entre altres. A través d'Estudio Herreros desenvolupa, juntament amb el seu soci Jens Richter, una pràctica global, multidisciplinar i compromesa unint l’activitat professional, docent i investigadora.

La seva obra ha estat àmpliament premiada, publicada i exposada nacional i internacionalment en múltiples institucions que inclouen el MoMA de Nova York, el Museu Franz Mayer de Mèxic o La Virreina de Barcelona, així como diverses Biennals de Venècia, Istambul, Llatinoamericana i Espanyola. Recentment ha acabat el Museu Munch d'Oslo, el Centre Internacional de Convencions de Bogotà i conjunts d’habitatges a Marsella, Barcelona i Casablanca. En l’actualitat construeix l’estació d’Alta Velocitat de Santiago de Compostela i el Districte de l’Art a Guanajuato, mentre desenvolupa altres projectes a Espanya, Romania, Portugal, Argentina i Uruguai.

Versió per a imprimirPDF version