Finestres a la façana d'un edifici

Conferència: "Espais intermedis" Roldán + Berengué

Imatge: 
© COAC Lleida

El dijous dia 25 de febrer a les 19.30 h la Demarcació de Lleida organitza la conferència online “Espais intermedis”, a càrrec de Roldan + Berengué.

Roldán + Berengué arqts, Miguel Roldán i Mercè Berengué, és un despatx amb 30 anys d’experiència, format per un equip multidisciplinari amb experts en edificació, sostenibilitat i gestió d’obra.

A través dels seus projectes, que van des de l’anàlisi de projectes i obres fins al planejament urbà i territorial, des de l’obra nova fins a la rehabilitació i el interiorisme, desitgen donar resposta a les necessitats dels seus clients innovant en les solucions tècniques i constructives i desenvolupant projectes sostenibles i eficients al llarg del cicle de vida de l’edifici destacant el valor del disseny, del treball en equip internacional i de la gestió  àgil.

Projectes actuals: BIBLIOTECA I CENTRE CULTURAL  a Caldes de Malavella, INSTITUT DE MOLLET, HABITATGES al Carrer AUSIAS MARC de Barcelona.

Projectes recents: rehabilitació d'una nau del COMPLEX FABRA I COATS per a habitatges i seu de la Colla Jove dels Castellers de Barcelona. REFORMA DE L'ANTIC DIARI LAS NOTICIAS, a la Rambla de Barcelona, per a centre comercial i oficines. Rehabilitació de l'antic parc de bombers del Poble Sec per CENTRE MUSEÍSTIC.

Principals premis: Premi Hispalyt en categoria d’habitatge, Premi Mapei d’arquitectura Sostenible, Premi Advanced Architecture Award en la categoria d’industrialització, Menció en el Premi Asprima-Sima en la categoria d’habitatge, Finalista en els premis Catalunya ConstruccióAIT i Enor per la construcció de de 46 habitatges socials a FABRA & COATS.

Monografies TC Cuadernos #100 (2011) i Documentos de Arquitectura #64 (2008).

Cal insccripció prèviaAPUNTA'T AQUÍ

Versió per a imprimirPDF version