Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
COSMÒGRAF: Salut i benestar a l'arquitectura, ciutats i comunitats sostenibles

COSMÒGRAF: Salut i benestar a l'arquitectura, ciutats i comunitats sostenibles

Imatge: 
© Ajuntament de Manresa
Mitjançant la reflexió sobre diversos temes, podem considerar aspectes crucials per a les ciutats en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, incloent-hi la identificació de factors indispensables per a la vida urbana. Aquesta xerrada, que forma part de les Jornades del Cosmògraf 2023, té un enfocament específic en la importància de l’arquitectura i de l’ús de materials biològics a la construcció per a la millora del benestar social i la sostenibilitat de les ciutats. A més, es destacarà l’habitatge cooperatiu com una solució sostenible tant en l’àmbit de l’arquitectura com de la ciutat. Aquests temes són fonamentals per abordar els ODS i per explorar com les ciutats del passat, del present i del futur poden contribuir a un futur més sostenible i inclusiu. També s’explorarà la interconnexió entre conceptes de salut i cooperació en els entorns urbans per millorar la qualitat de vida en les ciutats.

La jornada compta amb la participació de Sònia Hernández-Montaño Bou, especialista en bioconstrucció i arquitectura saludable, i Jordi Miró, arquitecte i membre fundador de la Cooperativa LaCol.

Moderarà l'acte Claudina Relat, arquitecta i presidenta de la Demarcació de les Comarques Centrals, i Marta Jorge, arquitecta i dinamitzadora del Grup de Dones del COAC-CC.

Acte organitzat per l'Ajuntament de Manresa i la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC.


Més informació
Versió per a imprimirPDF version