Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Crònica del viatge a les Illes Feroe

Imatge: 
Juli Carné
Des de l'Agrupació d'Arquitectes Sènior/a del COAC, iniciem una nova activitat amb un format diferent: es tracta d'explicar els viatges que han fet els agrupats o altres persones convidades, i compartir les experiències amb els companys.

Aquesta activitat tindrà lloc a la planta segona del COAC, al voltant de la taula de vidre, que permet un format més proper. Entenem que es poden mostrar plànols, llibres, postals, etc, damunt de la taula, a més de disposar del monitor de la sala, per si cal projectar imatges. El fet que els assistents estiguin asseguts al voltant de la taula permetrà un diàleg informal sobre els temes que es presentin en cada ocasió.

La primera sessió se celebrarà el dimecres 18 d'octubre a les 18.30 h, sota el títol "Crònica del viatge a les Illes Feroe".Aquesta vegada, Jaume Carné ens explicarà un viatge a l'arxipèlag de les Illes Feroe que va fer aquest estiu amb la seva família.

La presentació anirà a càrrec de Jaume Carné, arquitecte per l'ETSAB, especialitat en Urbanisme. S'ha dedicat professionalment a tres activitats: professor associat del Departament d'Urbanisme de la UPC; a l'Administració Pública com a arquitecte expert en temes d'Urbanisme en diferents administracions, com l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Mataró; i també ha tingut despatx propi. En l'actualitat forma part de la Comisió Gestora de Sènior/a, l'Agrupació Sènior del Col·legi d'Arquitectes de Calunya. 

L'acte és obert a tothom. Podeu confirmar la vostra assistència aquí.
Versió per a imprimirPDF version