Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Eleccions municipals 2023. En Joc, el futur de Girona. Conversa amb els candidats a l'alcaldia

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Amb motiu de les Eleccions municipals del 28 de maig, la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitzem el dimecres 26 d’abril, a les 19 hores, a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, una conversa amb els candidats de les diferents formacions polítiques amb representació en l’actual consistori de Girona, o que tenen els drets electorals corresponents, per parlar sobre el futur de la ciutat.

L’acte, moderat pel periodista Jaume Serra, comptarà amb la participació de Lluís Martí (Junts), Quim Ayats (ERC), Cristina Andreu (Guanyem Girona), i Sílvia Paneque (PSC). Els candidats Camino Fernández (Cs) i Carles Ribas (Ara Girona) van excusar la seva assistència.

Amb l’organització d’aquesta activitat, els dos col·legis professionals volem ser presents en un procés tan rellevant com és la celebració de les eleccions municipals, i implicar-nos, també, en el procés de transformació social i urbana de la ciutat, posant les institucions a l’abast dels professionals i dels ciutadans.

Pròximament, es podrà veure la conversa al canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC.
Versió per a imprimirPDF version