Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dc, 24 juliol fins Dv, 06 setembre
De dilluns a divendres...

Exposició: Projectes presentats al Concurs de...

Exposició: Projectes presentats...

Els dibuixos de Masó vistos per Arnau Vergés

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Amb motiu de l'exposició Masó. Dibuixos que es pot veure a la Casa Masó de Girona fins el 3 de novembre, la Fundació Rafael Masó en col·laboració amb la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya organitzen un seguit de visites comentades per arquitectes com a activitat paral·lela.

Per veure els millors dibuixos de Masó amb els ulls d'arquitectes contemporanis hem convidat l’arquitecte Arnau Vergés (Olot, 1979) a fer una visita comentada el dijous 20 de juny de 2024, a les 19 hores. Explicarà com interpreta els dibuixos de Masó des de la seva arquitectura, quina és la diferència entre com es treballava abans i ara, què representa per a ell el concepte de “dibuixar” arquitectura actualment, i de tot allò que li suggereix l’obra i el món de Masó.
Arnau Estudi d’Arquitectura defineix la seva arquitectura amb aquestes paraules: “Preguntar al lloc, escoltar el client, seguir l’instint. Creure en la potència màgica de la primera idea, en la saviesa de la innocència; fer arquitectura sincera. Estimar-se el detall d’una textura en una façana i el tacte del respatller en una cadira. Aferrar-se a la bellesa d’un prat d’herba fresca a l’atzar i a la calidesa d’una llata de fusta castigada pel temps; a tot allò que és veritat. Carregar-se a la motxilla el paller, l’era i l’escon. Caminar endavant, cap a una Arquitectura que ens deixi sentir la natura com una part de nosaltres mateixos; viure intensament.
Versió per a imprimirPDF version