Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició ‘Obres presentades a la 25a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona’

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del COAC acull, del 6 de març al 7 de maig, l’exposició de les 88 obres presentades en la 25a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona. Cada un dels projectes, identificant segons la categoria a la qual està adscrit - Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers – es mostra a través de fotografies, plànols i la seva memòria.

Els panells s’han imprès sobre 17 banderoles penjades a l’espai central de la sala d’exposicions de la Pia Almoina de la Demarcació de Girona del COAC, que marquen un recorregut que permet visualitzar còmodament totes les obres finalitzades durant l’any 2022.
 

Vot de l'Opinió 2023
Entre els premis que es lliuraran el dia 2 de juny, també hi ha el Premi de l’Opinió que atorga el conjunt de la ciutadania a través del portal web www.premisarquitecturagirona.cat. Per tal de tenir una referència a l’hora d’emetre el vot, a l’exposició les obres ja estan identificades amb un número i la seva categoria. El vot de l’opinió estarà obert fins al dia abans de la presentació dels seleccionats, que serà el 26 d’abril. 

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Boffi –De Padova, Brancós Ceramics, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, Hyundai, IRSAP, Palahí, Peralada - Resort, Plantalech, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors. En aquesta edició, els productes oficials són el Restaurant Mimolet i Caves Llopart, mentre que La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, l’Hora Nova, Perspectiva de Catalunya Ràdio, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

Versió per a imprimirPDF version