Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició 'Obres premiades i seleccionades dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2022'

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Del 6 d'octubre de 2022 al 8 de gener de 2023, la seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull les obres premiades i seleccionades de la 24a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona. A la mostra es reprodueixen, en 10 banderoles dobles, les 46 obres seleccionades entre les quals es troben les 16 premiades, 15 guardonades pel Jurat i una pel conjunt de la ciutadania a través del Premi de l’Opinió.

Les banderoles marquen un recorregut que permet visualitzar les obres, que han estat finalitzades entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021, segons la categoria a la qual pertanyen. També s’inclou l’acta del Jurat amb les valoracions del veredicte que han realitzat les membres; Isabela de Rentería com a presidenta, i Montse Nogués i Marta Benedicto, com a vocals.
EMPRESES PATROCINADORES
Un any més, els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona són possible gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Jung, com a patrocinador principal; COMPAC, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, HNA –Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, IRSAP, Palahí – Materials de construcció, Plantalech, Tendències Girona, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors. En aquesta edició, els productes oficials són el Restaurant Mimolet i Caves Llopart, mentre que La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, l’Hora Nova, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

Versió per a imprimirPDF version