Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició 'Obres presentades en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2022'

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del COAC acull, del 7 de març al 15 de maig, l’exposició de les obres presentades en la 24a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona formada per 22 banderoles, la qual mostra els 119 projectes identificant a cadascun d’ells dins les categories corresponents: Arquitectura, Interiors, Paisatges i Efímers.

Les banderoles situades a la sala d’exposicions de la Demarcació de Girona del COAC marquen un recorregut que permet visualitzar la totalitat de les candidatures. Aquestes comprenen les obres presentades que han estat finalitzades entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021.
 
Vot de l'Opinió 2022
Entre els premis que es lliuraran el dia 27 de maig, també hi ha el Premi de l’Opinió. Aquest és un premi que atorga el conjunt de la ciutadania a través del portal web www.premisarquitecturagirona.cat. Per tal de tenir una referència a l’hora d’emetre el vot, a l’exposició les obres ja estan identificades amb un número i la seva categoria. El vot de l’opinió estarà obert fins el dia abans de la presentació dels seleccionats, que serà el 28 d’abril.

L’acte de lliurament dels Premis a les obres guardonades pel jurat i la ciutadania serà el divendres 27 de maig.

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Jung, com a patrocinador principal; COMPAC, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Boffi –De Padova, Brancós Ceramics, HNA –Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, IRSAP, Palahí - Materials de Construcció, Plantalech, Tendències Girona, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors. En aquesta edició, els productes oficials són el Restaurant Mimolet i Caves Llopart, mentre que La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, l’Hora Nova, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.
Versió per a imprimirPDF version