Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exposició de la 1a Mostra d'Arquitectura del Garraf i Alt Penedès

Exposició de la 1a Mostra d'Arquitectura del Garraf i Alt Penedès

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’exposició de la 1a edició de la Mostra d’Arquitectura del Garraf i Alt Penendès reprèn la seva itinerància per les diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona i, en aquesta ocasió, es podrà visitar a la biblioteca Ramon Bosch de Noya, a Sant Sadurní d’Anoia.

Aquesta exposició, fruit del concurs convocat l’any 2021 per la Demarcació de Barcelona, exposa de manera lúdica i flexible les diferents obres i treballs presentats al programa “Mostres d’Arquitectura Catalana”, en aquest cas la 1a edició del Garraf i Alt Penendès, reproduïts en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, i convidant al visitant a la interacció, per anar descobrint el material exposat. Uns mòduls de fusta, transformats en arxivadors i caixes, la combinació dels quals permet diferents graus d’exposició dels continguts. Alhora fa possible la construcció d’un fil conductor de tipus narratiu en la posada en escena del sistema, que canvia segons l’espai on s’ubica, adoptant així diferents agrupacions. Es tenen especialment en compte els criteris d’accessibilitat aportats, plantejats des d’una mirada àmplia.

L’exposició, dissenyada per Salvestudio, equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, és de muntatge ràpid i senzill alhora que minimitza els materials d’embalatge, sent el mateix mòdul expositor el que esdevé contenidor de l’exposat. Produïda, sota la direcció de Salvestudio, a la fusteria Estudi Ferran Sendra de Cornellà de Llobregat, liderada per l’arquitecta Ariadna Sendra, s’ha volgut també posar en relleu el valor afegit i la innovació empresarial de la indústria que aposta pels arquitectes.

La itinerància de l'exposició compta amb la col·laboració de: 

Versió per a imprimirPDF version