Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Collage cases de Lleida

L’exposició de la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida arriba a La Seu d’Urgell

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Del 30 d’octubre a l'11 de desembre es podrà visitar a la Sala d’exposicions La Cuina, Centre Cultural Les Monges, de La Seu d’Urgell.

El proper dimecres  30 d’octubre a les 20 hores, la Sala d’exposicions La Cuina, Centre Cultural Les Monges, acollirà la inauguració de l’exposició dels treballs seleccionats i premiats en la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, organitzada per la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de La Seu d’Urgell. En l’acte, es presentarà també el catàleg de la Mostra. Assistiran a la inauguració el 3r tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Joan Gurrera; el Delegat del Pirineu de la Demarcació de Lleida del COAC, Ricard Lobo, i la comissària de l'exposició, l'arquitecta Rosa Solanellas.

L’exposició, que prèviament es va poder veure a Lleida, Cervera i Balaguer, es podrà visitar fins a l'11 de desembre.

La Demarcació de Lleida del COAC convoca cada 4 anys la Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i el Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes amb la voluntat de premiar i reconèixer la millor arquitectura feta a les terres de Lleida en els darrers anys.

En l’exposició que s’inaugura dimecres a La Seu d’Urgell, es podran veure totes les obres presentades a la Mostra i els 27 projectes seleccionats pel jurat, entre els quals es van premiar obres dels arquitectes Josep Bunyesc, Julio Mejón, Jaume Terés, Josep Maria Puigdemasa, Jaume Farreny i a l’estudi Ianua Arquitectures, aquest darrer, distingit amb el 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes.

 

 

Versió per a imprimirPDF version