Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
silvia garcia "workspaces"

Exposició 'Domestic Workspaces' a Manresa

Imatge: 
@silviagarcia
De l'1 de juny a l'1 de juliol, la seu de Manresa del COAC acull l'exposició “Domestic Workspaces”, en la qual la il·lustradora i arquitecta Sílvia Garcia Camps (Manresa, 1990) ha captat l’essència de 42 despatxos d’arquitectura, tant nacionals com internacionals, per donar a conèixer el panorama arquitectònic actual des d’una altra perspectiva: la domesticitat dels estudis.

En la mostra, l’arquitectura i l’interiorisme dels espais de treball dels arquitectes –estudis-taller, estudis corporatius, estudis-casa– esdevé el pretext per reflexionar sobre el diàleg que estableixen les persones amb els espais que ocupen a través dels objectes quotidians que les decoren. Per donar a conèixer aquestes domesticitats, la il·lustradora utilitza un collage naïf resultant de la unió del dibuix a mà alçada d’aquests espais amb altres elements utilitzant la tecnologia.

El dijous 22 de juny a les 18 h es celebrarà una TROBADA amb Sílvia García, en el qual xerrarem al voltant de la pregunta “Per què estudis i no oficines?”, i parlarem sobre el dibuix com a eina per a entendre l’entorn i els motius que la van portar a tirar endavant aquest projecte.
Versió per a imprimirPDF version