Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Josep Pastor

Exposició ECLIPSI, de Josep Pastor

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La seu de la Delegació del Vallès acull, fins al 30 de maig, l’exposició pictòrica ECLIPSI, de l’artista local Josep Pastor. 

Pastor treballa amb quatre línies bàsiques en la seva obra: els espais, la matèria, les textures i el color; sempre explorant els espais, jugant amb formes geomètriques, línies i volums.

En l'obra pictòrica utilitza diferents materials com són els òxids, papers, les pintures acríliques i el collage, per aconseguir les textures i els efectes desitjats a cada obra.  

Josep Pastor
Nascut a Terrassa el 25 de juny de 1950,  dissenyador gràfic. Estudis de dibuix pintura, escultura i ceràmica a l’Escola d’Arts Aplicades de Terrassa. Del 1980 al 2019 exposa de manera  individual i col·lectiva a diferents sales i poblacions del país.

Té obres seleccionades i guardonades a diferents premis de pintura, escultura i ceràmica, entre els quals: Menció honorifica al Premi de Ceràmica Vila d’Esplugues el 1987, 2n Premi de Pintura els anys 2001 i 2002 i finalista el 2003 a la Fira d’Art a Salàs del Pallars, Finalista al Premi d’Escultura Josep Campeny Ciutat d’Igualada el 2004, Finalista al Premi de Pintura Gaspar Camps Ciutat d’Igualada 2007 i 2n Premi de Pintura Torres Garcia Ciutat de Mataró 2007. 

Més informació
www.jpastor.cat
Instagram

Versió per a imprimirPDF version