Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exposició de la 6a mostra d'arquitectura

Exposició de la 6a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i del 6è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes

Imatge: 
© COAC Lleida

Del 8 de juny fins al 31 d'agost, la sala La Canonja de la Seu Vella de Lleida acull l’exposició de la 6a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i del 6è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, on es distingeixen les obres més significatives en l'àmbit de la província de Lleida, acabades entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2022.

El jurat, format pels arquitectes Bet Capdeferro, Ignacio García i María González, ha distingit obres dels arquitectes Mercè Bosch; Juan Fernando Ródenas, Carlos Gonzalvo i Gillermo Zuaznabar; Jaume Farreny; Antoni Martí; Rosa Solanellas, i de l’estudi Arqbag, format per Bernat Colomé, Marc Diaz, Adrià Vilajoana, Jordi Mitjans i Alfonso Godoy. Les obres guanyadores i finalistes s’han triat entre els 56 treballs rebuts en la convocatòria oberta.

L'objectiu de la Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida és difondre l'arquitectura més rellevant realitzada a les comarques de Lleida i s'estructura en sis modalitats. Pel que fa al Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, distingeix les obres més representatives construïdes pels joves arquitectes, acabades l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2022 en l'àmbit de la Demarcació de Lleida.

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Lleida són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, la Diputació de Lleida i el Turó de la Seu Vella de Lleida, com a  col·laboradors; com a patrocinadors principals; Codeco Obres SL, Segesco, GLS Prefabricats i Gruas, i com a organitzadors el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya de la Demarcació de Lleida i el Centre Obert d’Arquitectura.