Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Exposició a Lleida de la XI Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d'Arquitectura de Tarragona 2019

Imatge: 
© COAC Tarragona
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va convocar l'any passat la XI Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 5è Premi Alejandro de la Sota. L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2017-2018 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

A partir del dijous 21 de setembre i fins el dia 30 d'octubre de 2020, podreu visitar aquesta exposició al vestíbul de la Demarcació de Lleida del COAC.
El jurat, format pels arquitectes: Lluís Clotet, Carles Enrich, Blanca Lleó i Teresa Couceiro,  premia 10 obres d’especial interès, amb moltes dificultats per ubicar-les en una categoria concreta, en tractar-se d’exercicis transversals que incideixen en diversos àmbits de manera simultània. Les obres destacades, també comparteixen una mateixa sensibilitat per treballar sobre la preexistència que l’ha originat, entenent la intervenció com un diàleg entre la inserció i l’espai existent.
Conferència:
A càrrec de Núria Salvadó i NAM Arquitectura, Sala d’Actes del COAC Lleida, dijous 22 d’octubre a les 19.30h.
Accés a la conferència: Aforament limitat. Cal confirmar assistència al telèfon 973 23 40 51 correu: junta.lle@coac.net. En cas que no pugueu assistir a l'acte, us demanem que ens informeu el més aviat possible per tal d'alliberar la plaça per a una altra persona.
Descarrega l'acta del jurat  amb el veredicte de les obres premiades en aquest certamen.
Versió per a imprimirPDF version