Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Anna Valls

Exposició: "Seqüències" de l'artista Anna Valls

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La seu de la Delegació del Vallès acull, des del 4 d'octubre fins al 20 de desembre, l'exposició "Seqüències" de l'artista Anna Valls.

Anna Valls és nascuda a Terrassa, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives arreu de Catalunya, Espanya i en diverses ciutats europees com Berlín, Viena, Port-Vendres, etc. Seleccionada, finalista i guanyadora de diversos premis pictòrics. Té obra en col·leccions públiques i privades.

L'obra d'Anna Valls sorgeix d'un procés de meditació i execució lenta, el resultat del qual es converteix en abstracció. Els referents bàsics són la natura i el paisatge, la natura amb l'aigua i la terra com a elements prioritaris. Un paisatge interioritzat, convertit en memòria per després poder abocar els sentiments i sensacions que ha provocat a l'artista. Construeix així des de les emocions extraient el més essencial d'allò que li proporcionen els sentits.

Les obres es componen amb diversos elements juntament amb els grafismes cal·ligràfics que són l'expressió d'un impuls ordenat i meditat prèviament, però reflectit com a impuls gestual en l'espai que ha esdevingut obra. Una composició organitzada de forma harmònica donen als treballs de l'Anna Valls una poesia que li és inherent i hom hi pot percebre l'emoció que va generar l'acte pictòric.

Si voleu aprofundir en la seva obra i trajectòria, podeu visitar el seu web.
Versió per a imprimirPDF version