Temps de Pandèmina: La Colla del Pinzell

Exposició: "Temps de pandèmia"

Imatge: 
Coac

Des del passat dimecres 2 de juny i fins al 14 de juliol, la Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes acull l'exposició pictòrica col·lectiva de La Colla del Pinzell. 

La Colla del Pinzell està formada per una cinquantena d’artistes jubilats/des formats en diferents centres i escoles d´art, com l´Escola d´Arts i Oficis i l´Escola de la Dona. 

En aquesta exposició s’hi recullen diverses tècniques pictòriques. Cada artista explora i investiga diferents recursos des de la pràctica del sketching, que els seus integrants practiquen cada dimarts, fins a tècniques més tradicionals com l’aquarel·la o l’oli. 

Les temàtiques de les obres són eclèctiques i variades. Hi podem reconèixer escenaris i indrets de diferents barris de Barcelona i d’altres poblacions properes, però també obres fruit de la imaginació i inspiració dels artistes participants. 

Aquesta exposició és una petita mostra dels treballs efectuats en aquesta època de confinament, i abraça des del moment més dur que ens va tocar viure en plena pandèmia de la 1a i 2a onada de la Covid, fins a les següents onades que ja els han permès tornar, amb molta prudència, a la rutina habitual de sortir a pintar a l´exterior. 

A la Delegació del Vallès ens agrada poder donar cabuda a persones inquietes que no perden la passió per l’art i continuen investigant noves tècniques d’expressió sense importar l’edat. Una colla d’artistes que gaudeixen en grup de la pintura, el dibuix, la visita d’exposicions i llargues i interessants converses sempre amb un rerefons artístic.  

Versió per a imprimirPDF version