Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
"Tribute to the brick", de Xavi Duarte

Exposició: "Tribute to the brick"

Imatge: 
"Tribute to the brick", de Xavi Duarte
A partir del proper 20 d’abril i fins al 30 de maig, la Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes acull l'exposició "Tribute to the brick", de Xavi Duarte.

Xavi Duarte ens presenta en aquesta mostra una sèrie fotogràfica on copsa diferents fragments d'arquitectura tradicional realitzada amb fàbrica de maó com a denominador comú. Aquesta exposició ja ha itinerat per diferents col·legis d'arquitectes, com el de Tarragona, Toledo, Palència o Càceres.

L'artista va néixer a Barcelona l'any 1972. Amb només 16 anys s'incorporà al món professional com a fotògraf en una empresa tèxtil, encarregant-se del registre gràfic i del muntatge de negatius gegants. Durant la seva carrera ha exposat en l'àmbit nacional i internacional, cada cop més enfocat la seva trajectòria cap a la fotografia artística. Actualment, l'artista es troba produint el seu nou projecte "The American Man" a Mèxic, un catàleg humà de símbols mexicans.

Duarte defineix l'exposició 'Tribute to the brik' amb aquesta reflexió:
"Si fuera una palabra sería un poema. Si fuera una célula sería un ser vivo. Si fuera una gota de agua sería un río, tal vez un océano. No soy nada de eso. Soy un poco de barro sucio y roto. Pero soy el muro de tu jardín. Soy la casa donde vives y la oficina o la fábrica en la que trabajas. Soy tantas cosas y no te habías dado cuenta. No es arrogancia. Soy el ladrillo y ahora soy también un poema".
Versió per a imprimirPDF version