Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Exposició del 5è Concurs Fotogràfic COAC-CC

Imatge: 
© Miquel Planells

La sala d'exposicions del COAC-Vic acollirà del 6 al 31 d'octubre l’exposició de les obres seleccionades al 5è CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC

Aquesta ha estat la cinquena edició del concurs fotogràfic, i la primera celebrada a través d’Instagram. La finalitat del concurs és fomentar la visió de l’arquitectura, a través de la càmera i impulsar el reconeixement de l’arquitectura dins l’entorn dels nostres pobles i ciutats. Sota el lema “L’OMBRA EN L’ARQUITECTURA” s’han presentat 185 obres.

Enguany el jurat ha estat format per Ferran Blancafort, arquitecte i fotògraf; Marc Ballús, arquitecte i fotògraf; i Manel Esclusa, fotògraf.

Aquesta edició ha estat possible gràcies a la col·laboració del Centre Històric de l'Ajuntament de Manresa i l'Ajuntament de Vic.

L’exposició es podrà veure de dilluns a dijous de 9 a 13h, i de de 15 a 16h; divendres de 9 a 14h; i dissabtes de 10 a 13h. Perquè la visita sigui segura i agradable, agrairem que segueixin les indicacions del personal i tinguin en compte totes les mesures de prevenció de la Covid-19. 

Durant el mes de novembre es podrà visitar a la seu de Manresa del COAC.

 

 

Versió per a imprimirPDF version