Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició "20 arquitectes del segle XX"

Exposició "20 arquitectes del segle XX"

Imatge: 
© Maria Picassó
La sala d’exposicions de la seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes acull, del 25 d’abril al 30 de maig, l’exposició "20 arquitectes del segle XX", retrats constructivistes de Maria Picassó i Piquer.

Maria Picassó és arquitecta i il·lustradora professional, amb seu a Barcelona i amb una àmplia gamma de projectes realitzats per a videojocs, llibres i premsa a tot el món.

Amb un estil vectorial únic i reconegut, és una artista versàtil, entusiasta i experimentada, que gaudeix amb totes les línies, formes i colors. En els últims anys, ha estat convidada a compartir els seu treball, procés i tècniques en seminaris i tallers tant a Europa com als Estats Units.

En aquesta mostra, presenta una col·lecció de retrats que combinen els recursos de la caricatura clàssica amb una tècnica de composició geomètrica proera al disseny. Vint arquitectes que al llarg del segle XX han donat forma al nostre entorn amb les seves obres i idees.

AFTER WORK! El dia 10 de maig a les 18 h tindrà lloc a la sala d’actes de la seu de Vic el taller CROQUIS DE CARES amb Maria Picassó. Cal portar llibreta i bolígraf. Agrairem inscripció prèvia a comarquescentrals@coac.net.
Versió per a imprimirPDF version