Exposició: "Construïm la nova Biblioteca de Vic"

Imatge: 
@ Ajuntament de Vic
El proper divendres 20 d’abril a les 19 h tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Construïm la nova Biblioteca de Vic”, a càrrec de l’alcaldessa Anna Erra.

L'exposició servirà per poder conèixer el projecte que determina com serà el nou equipament de ciutat que es construirà al solar de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, al passeig de la Generalitat. La mostra es podrà visitar fins al 7 de juliol a la sala d’exposicions de Vic del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, i també s’hi exposaran tots els projectes que es van presentar a concurs.

L'exposició té tres parts: la primera, en què es podran consultar les idees arquitectòniques que van presentar-se a la primera fase del concurs; la segona, on es visualitzaran els 4 avantprojectes finalsites; i la tercera, en què es veurà amb detall el projecte guanyador, i per tant, el model de Biblioteca que la ciutat tindrà en els propers anys.

L'acte inaugural també comptarà amb la presència de les regidores de Cultura, Susagna Roura, i d'Urbanisme, Fabiana Palmero; l'arquitecte de BCQ Arquitectes, Toni Casamor; la gerent del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Marta Cano; i el delegat d'Osona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Miquel Sitjà.

Horaris:
Del 20 d'abril al 23 de juny
Dilluns a dijous: 9 a 13h i 15 a 16h
Divendres: 9 a 14h
Dissabte: 10 a 13h i 17 a 20h

Del 25 de juny al 7 de juliol
Dilluns a divendres: 9 a 14h
Dissabte: 10 a 13h i 17 a 20h
Versió per a imprimirPDF version