Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: "Paisatges"

Imatge: 
© Joan Martinez
La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull del 15 de juny a l’1 de juliol l’exposició fotogràfica PAISATGES  de Joan Martínez. La inauguració de la mostra es farà el dijous 15 de juny a les 19 h, amb la presència de l’autor.

Aquesta exposició mostra alguns dels paisatges emblemàtics de Catalunya –les Agulles de Montserrat, la Fageda d’en Jordà, Cadaqués...– i d’altres que seran novetat per a molts, sota la mirada d’aquell qui coneix tan bé els estris fotogràfics com la natura que capten. No menys important, les imatges són a format gran, imprescindible per transmetre tota la força i tots els detalls d’un paisatge, com si l’observador hi estigués al davant.

Els paisatges ens acompanyen i ens envolten, allunyen les cabòries i asserenen l’ànim. Els paisatges conformen una identitat que integra territori, natura i societat i que sentim pròpia; per això una estridència en un paisatge bell és tan dolorosa. Potser el tret que millor defineix Catalunya és la varietat dels seus paisatges, dels secans als boscos frescals, del mar als cims pirinencs, de l’ermita dalt del turó a les catedrals. I d’entre ells, pocs n’hi ha tan atractius com la silueta retallada de Montserrat observada des del Bages!

L’art fotogràfic de Joan Martínez arrela en l’observació del massís de Montserrat amb tots els seus racons i en el compromís inalienable per allò que és natural i indiscutiblement bonic. Joan M. estudia amb dedicació els paisatges, com muden al ritme de la natura amb les estacions, la llum, la meteorologia, la florida, la caiguda de les fulles o el cabal d’aigua, fins a condensar-lo en una imatge imaginària que l’expressi en plenitud. Després, només si el moment reuneix les condicions esperades, atrapa amb tècnica fotogràfica acurada la imatge buscada.
Amb la col·laboració de:

 
Versió per a imprimirPDF version